Camping Racó

Camping Racó en Montelingua slaan de handen in elkaar!

Een nieuwe en leuke activiteit voor diegene die graag iets meer willen weten over het land waar velen onder ons meer dan de helft van het jaar doorbrengen: Spanje!

Camping Raco biedt Montelingua een ideale plaats aan om het anderstalig publiek (lees alles behalve Spanjaarden ; ) op een gezellige manier taal, cultuur en gastronomie aan te leren. Boven het restaurant van de camping is er een mooi lokaal waar we met een verschillende groepen leuke dingen gaan doen.

De camping is gelegen in Benidom en het restaurant ligt juist naast de weg (Av. Doctor Severo Ochoa, 19). Er is een groot terras waar je nadien even kan bekomen van al wat je bijgeleerd hebt ; )

DOWNLOAD FLYER

WAT STAAT ER OP HET PROGRAMMA?

Maandag 13 Maart gaan we een presentatie geven om de activiteiten en Montelingua aan jullie voor te stellen. Het is dus een informatief uurtje, volledig gratis en in je eigen taal! Niets houdt jullie dus tegen om even to komen luisteren. Meer nog, we gaan juist luisteren naar wat jullie te zeggen hebben om ons zo goed mogelijk aan te passen aan jullie behoeften.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom. Ook mensen die niet op de camping verblijven mogen naar de presentatie komen en zullen nadien gebruik kunnen maken van onze diensten. Klanten van camping Racó krijgen wel voorrang bij inschrijving. Woon je kortbij of verblijf je op een andere camping? Twijfel niet en breng gerust nog iemand mee!

WAAR EN WANNEER?

PRESENTATIE:
Leslokaal boven restaurant Camping Racó, Av. Doctor Severo Ochoa 19, Benidorm.
Maandag 13 Maart om 12u.

CURSUSSEN:
Zullen wekelijks plaatsvinden in het leslokaal. Aan het begin, halverwege en op het eind van elke cursus zullen activiteiten ingepland worden buiten het leslokaal. Er zullen ook workshops georganiseerd worden.

WAAROM KOM JE BEST EENS KIJKEN?

De opzet van Montelingua is om groepjes te vormen waar een aangename sfeer prioriteit is. We willen buitenlanders de kans geven om het échte Spanje te leren kennen en dat gaat alleen maar door activiteiten op het programma te zetten en door veel te communiceren. De 'les' ervaring en de kans om met andere mensen uw kennis te delen zal al snel een sociaal gebeuren worden dat je liever niet wil missen!

SCHRIJF JE OP VOORHAND IN EN MAAK AL DIRECT KANS OP EEN GASTRONOMISCHE ACTIVITEIT T.W.V.
75€

INSCHRIJVEN: EMAIL JE NAAM, TELEFOONNUMMER EN HET UUR WAAROP JE AANWEZIG ZAL ZIJN NAAR campingraco@montelingua.com

INSCHRIJVEN